Wednesday, January 4, 2017

Visit Penang

Cuti sekolah hujung tahun 2016,  papa bawa anak-anak bercuti di Pulau Pinang. Lamanya kami tak pergi ke Penang ni. Last visit masa otw balik dari Haatyai pada 2013 dulu.

Hari pertama dan kedua kami tinggal di Sunway Seberang Jaya. Ok lah hotel ni sangat puas hati sebab dapat rate paling murah kat Agoda-RM137/night. Tak pernah lagi dapat rate ni. Sangat happy tapi happy tu jadi kurang sikit sebab ingat ada swimming pool rupanya takde la . kesian anak-anak dah siap pakai baju swimming suit then bila check rupanya takde pool.



To be continued.....

Thursday, October 27, 2016

Yaya visit Bandar Melaka


Suka betul yaya dapat ikut papa hantar mama meeting kat Melaka ni. Bawak yaya sorang je sebab kakak-kakak dia sekolah.

A Famosa Freeport Outlet


Singgah A Famosa Freeport Outlet ni bukan nak menyopping cuma nak cuci-cuci mata je. Masa on the way ke Melaka kat hogway plus dah ternampak sign board ni so mama komen kat papa jom kita singgah masa balik nanti sebab tak pernah lagi datang sini kan.

Thursday, October 6, 2016

A visit to Planetarium Negara, KL


Semalam anak-anak ikut mama gi Planetarium Negara di KL ni. Masa tu mama kena hadir talk then mama fikir why not bawak anak-anak sekali kan sebab tak pernah pergi sebelum ni