Sunday, March 4, 2018

I-City Waterworld

Last weekend family papa and his sisters and all the spouses and anak-anak bercuti cuti Malaysia di I-city Waterworld. Best gak la tempat ni. Sangat comel dan cute tak luas tapi enough spaces for everybody. Sangat sesuai untuk weekend gateway bersama anak-anak sambil menyejukkan badan hehee.

The main attraction is the tornedo aka vuvuzela tu. [gambar nanti mama upload ye]

Wednesday, January 4, 2017

Visit Penang

Cuti sekolah hujung tahun 2016,  papa bawa anak-anak bercuti di Pulau Pinang. Lamanya kami tak pergi ke Penang ni. Last visit masa otw balik dari Haatyai pada 2013 dulu.

Hari pertama dan kedua kami tinggal di Sunway Seberang Jaya. Ok lah hotel ni sangat puas hati sebab dapat rate paling murah kat Agoda-RM137/night. Tak pernah lagi dapat rate ni. Sangat happy tapi happy tu jadi kurang sikit sebab ingat ada swimming pool rupanya takde la . kesian anak-anak dah siap pakai baju swimming suit then bila check rupanya takde pool.



To be continued.....